Ons team


Zangeres en dirigente Mirjam van Wijk (1993) studeerde in 2015 af aan het ArtEZ Conservatorium Arnhem in de richting Muziektheater. In 2019 heeft zij hier nog de Dirigent Licht Vocaal-opleiding via BALK achteraan geplakt, om zich verder te ontwikkelen als dirigente. Ze is dirigente en arrangeur van verschillende vocal groups en zingt zelf in Vocal Group Twelve, o.l.v. Tijs Krammer.

 

Ook heeft zij meegewerkt aan allerlei muziektheaterproducties zoals De Witt of Oranje (tour, 2016), Het Pauperparadijs (Carré, 2018) en Mammoet (Drenthe, 2019).

Hiernaast geeft Mirjam één dag in de week zang- en pianoles, is ze één van de muzikaal leiders van Theater Klare Taal (Driestroom, theatergroep voor mensen met een beperking), geeft ze workshops/optredens op allerlei locaties, evenementen en is zij in coronatijden haar eigen YouTube-kanaal begonnen.

 

Voor meer informatie, zie: https://www.mirjamvanwijk.com/


Gerben Kruisselbrink is een dirigent en arrangeur van diverse muziektheaterclubs en vocal groepen. Maar in de Achterhoek is hij vooral bekend als muzikaal leider van het Steengroeve Theater en Winterswijks Muziek Theater. Bijna 10 jaar is hij het muzikale brein van de Steengroeve-voorstellingen geweest en heeft o.a. Jesus Christ Superstar, The Wall, Midzomernachtsdroom en Die Zauberflöte  tot stand gebracht.

 

Tegenwoordig is hij muzikaal leider bij de musicalgroep Starlight Boulevard (Utrecht) en het koor The New Voices (Zevenaar).  Daarnaast is Gerben al jaren muzikant bij Combo Concept. 

 

Bij Jazzy Women zorgt Gerben al meer dan 20 jaar voor pianobegeleiding bij repetities, optredens en concerten. 

 

http://gerbenkruisselbrink.nl/